torstai 25. syyskuuta 2014

Pilvipaimemen ukkospäivän piiras

Monet varmaan tuntee Shepherd's pien tai ainakin samantyylisen jauhelihaperunasoselaatikon? Eräs tuntemani paimen on kyllästynyt normaaliversioon, ja kaipasi siihen hieman tulisuutta erityisesti kylminä sadepäivinä ja räiskyvinä ukkosiltoina. Erään ukkoskuuron aikana hän suunnittelikin tämän piiraan.

OLEN HÄMMENTYNYT. MITEN VOIT SYÖDÄ JOTAIN TÄLLAISTA? T: Dalekini


Pilvipaimenen ukkospäivän piiras (2-3 annosta)
Perunamuusia sen verran että sillä voi peittää uunivuokasi, noin 2-3dl/yksi perunamuusijauhepussillinen
1 prk Go Greenin Salsa Original papukastiketta*

 Valmista perunamuusi/perunamuusijauhe. Laita papkastike-sekoitus uunivuokaasi, levitä tasaisesti. Laita perunamuusi papukastikkeen päälle. Paista uunissa 170-200 asteessa noin 20-25 minuuttia, mieluusti niin että muusi alkaa muuttua kullanruskeaksi päältä. Asteilla ei tosiaan ole niin paljon väliä! Helppoa kuin lohikäärmeen mahan rapsutus!


*Ei löydy välttämättä joka kaupasta, mutta luulen että isoimmista löytyy. Voit toki valmistaa jonkinlaisen papukastikkeen itsekin, mutta tämän nopeuttaa tekoprosessia paljon. Go Greenilla on myös muita salsakastikkeita, mutta muissa niissä on vähemmän papua ja siten proteiinia. Lisäksi ne ovat tomaattipitoisuutensa takia vetisempiä, eivätkä välttämättä tuota siksi parasta lopputulosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti