perjantai 27. helmikuuta 2015

Mehustettu kaaliraaste

Tässä vähän vaihtelua kaaliraasteeseen! Tätä reseptiä voi hlposti muutella, esimerkiksi lisäämällä mukaan mustaherukoita tai sukaloitua punasipulia. Myös mausteita voi vaihdella, esimerkiksi kirveli, kumina ja kurkkuma voi olla hyvä kokeilu!


Mehustettu kaaliraaste (4 reilua annosta)
0,5 kg puna- tai valkokaalia
250g omenoita tai muutama porkkana (tai molempia, suosittelemme kuitenkin sesonkiajattelua)

Mausteliemi:
0,5-1 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä
1,5 dl vettä
0,25 dl omenaviinietikkaa
0,5 rkl meiramia

1. raasta kaali, omenat tai porkkana karkeaksi raasteeksi. Seikoita mausteliemen ainekset salaattikulhon pohjalla. Lisää raasteet ja sekoita. Anna mehustua jääkaapissa puolesta tunnista vuorokauteen - mitä pidempään, sitä parempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti